Vad är det här?

Södermalms IT-verkstad handelsbolag är under avveckling i och med att en av medarbetarna lämnar oss under hösten 2017. Därmed förlorar vi kompetens för mer avancerade företagslösningar. Kvar finns support för mindre företag och privatpersoner: Reparation, system- och uppgradering av hårdvara, säkerhet/virusrensning , migrering, dataräddning, nätverkslösningar och webbprogrammering, sedan 2002. Ni hittar oss som vanligt på Katarina Bangata 46.

Vi erbjuder lösningar för företagare och datorhjälp för privatpersoner: Datorunderhåll, hjälp med molntjänster, fjärråtkomst, säkerhet, backup, virusrensning och i sista hand dataräddning. Önskar ni en ny webbsida eller behöver ni vägledning i de sociala mediernas värld?  Här finns kompetens för det också.

Vi har referenser som Stockholm City tidning, tidningen Fastighetsfolket, Story, Samtext Sweden AB, Svenska psykoanalytiska föreningen (Spaf) och en mångfald mindre firmor, frilansare och privatkunder. Kvalitet, uppföljning , tillgänglighet och ansvar är vårt varumärke.

Ni hittar oss i korsningen Katarina Bangata/Smidesverkstad. Nuvarande Nytorget 3 kring 1900.Södermannagatan. Således strax intill Nytorget – granne med f d L. Janssons smidesverkstad.

Bilden på förstasidan föreställer förresten en KDF9 från 1965. Tyvärr kan vi just nu inte tillhandahålla reservdelar till precis den modellen.

På tal om äldre datorer:
Vi reparerar normalt inte datorer som är äldre än 8-9 år. Det beror på svårigheten att finna reservdelar och att – om vi byter en del så kommer snart en annan del att fallera. Dessutom klarar så gamla datorer inte ett modernt operativsystem. På Mac-sidan innebär det första generationens Intel-Macar (med Intel Core Duo-processorer) eller äldre. Däremot hjälper vi dig att få ut informationen från hårddisken. Utförligare förklaring finns på mackelbot.se under Tjänster.

https://www.facebook.com/sodermalmsitverkstad
sodersitverkstad@mackelbot.se
08 643 76 40  Verkstad
070 897 38 35  Stefan
Annonser

En reaktion på ”Vad är det här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s